Diversity Day 2022

Op 4 oktober vindt alweer de vierde editie plaats van Diversity Day. Onder het motto “Verschil Verrijkt” vestigt de organisatie de aandacht op het waarderen van de verschillen tussen mensen en het omarmen en benutten van ieders unieke talenten.

Wat is Diversity Day?

Diversity Day is een initiatief van SER Diversiteit in bedrijf in samenwerking met het bedrijfsleven. Op deze dag kunnen bedrijven activiteiten ontwikkelen die in het teken van diversiteit en inclusie staan. Dit om te vieren dat er verbondenheid en meerwaarde te vinden is in een diversiteit aan achtergronden, voorkeuren en vaardigheden.

De inhoud en omvang van de activiteit bepaal je helemaal zelf. Met andere woorden, de activiteit kan intern zijn of extern, fysiek of digitaal, klein of groot. Sommige deelnemende bedrijven organiseren een podcast, of maken een portretserie van hun eigen werknemers, terwijl andere organisaties een netwerkevenement, workshops of inspiratiesessies houden.

Aanmelden en inspiratie

Wil je ook meedoen aan Diversity Day 2022, meld de activiteiten van jouw bedrijf dan aan via deze link. Op de website vind je tevens informatie over deelnemende bedrijven en kan je ideeën opdoen voor het organiseren van een eigen evenement.

Betere resultaten behalen met diversiteit & inclusie?

Wil je ook het beste halen uit jouw mensen en actief aan de slag gaan met het verbeteren van de samenwerking tussen je werknemers? Bekijk dan wat we voor je kunnen betekenen via deze link of neem vrijblijvend contact op.