Meest inspirerende vrouwen in Tech 2021

Vandaag is het Diversity Day. Een dag waarop je als bedrijf extra de aandacht kan vestigen op de toegevoegde waarde van diversiteit. Branchevereniging NLdigital geeft vandaag zichtbaarheid aan de meest inspirerende vrouwen in tech.

Met een aandeel van slechts 18%, zijn vrouwen momenteel nog steeds ondervertegenwoordigd in de Nederlandse digitale sector. Meisjes kiezen relatief gezien minder vaak voor een ICT-studie en haken ook vaak af vanwege vooroordelen.

Daarnaast is één van de meest belangrijke redenen het gebrek aan vrouwelijk rolmodellen in de sector. Een goede aanleiding om een aantal van de vrouwen die een voortrekkersrol vervullen, met dit initiatief in het zonnetje te zetten.

We geloven in de kracht van vrouwelijke rolmodellen om zo bestaande en nieuwe generaties te inspireren en motiveren.

Bekijk de lijst met Meest inspirerende vrouwen in Tech 2021 op de website van de Taskforce Diversiteit en Inclusie, een initiatief tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het bedrijfsleven:

Ben je benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen om de diversiteit en inclusie in jouw organisatie te verbeteren? We zijn je graag van dienst! Bel of mail ons als je een keer vrijblijvend wilt sparren:

×

 

Hallo!

Waar kan ik je mee van dienst zijn?

× Hoe kan ik je helpen?