Over Ons

psycholoog

Behaal meer resultaat met werknemers

Bij Blue Feniks hebben we als missie om het vertrouwen en de integriteit in organisaties te vergroten en zodoende de cultuur in organisaties te verbeteren.Ā Misstanden zoals pesten en intimidatie worden vaak langere tijd niet opgemerkt, met allerlei negatieve gevolgen van dien zoals stress, ongelukken, verminderde productiviteit en depressie.

Is voor u het moment gekomen om proactiever om te gaan met mogelijke misstanden op het werk? De oplossing ligt hiervoor in het vergaren en interpreteren van informatie en het nemen van de juiste beslissingen op basis van deze informatie.

Dit is waar het Blue Feniks platform mee helpt, en het is onze wens te kunnen bijdragen aan het werkgeluk van uw medewerkers en als gevolg daarvan aan het succes van de organisatie zelf.

Bibi-Schmidt
Teamleader

Bibi Schmidt

Bibi is een veelzijdig persoon, die u en uw organisatie hogerop wil brengen middels door ons ontwikkelde software. Wij doen dit door het signaleren van onregelmatigheden. Hierdoor kunnen problemen worden voorkomen voor ze de kop op steken.

Ons team kan putten uit de volgende beroepsgroepen en disciplines:

Ons team

1. Strategie- en innovatiemanagement
2. Bedrijfskunde
3. User Experience Design
4. Arbodeskundigen (dit zijn meerdere disciplines)
5. Veiligheidsfunctionarissen
6. Psychologen
7. Vertrouwenspersonen
8. Change management
9. Wet- en regelgeving
10. Software ontwikkeling

Blue Feniks biedt ons een moderne tool voor veiligheid en tevredenheid van medewerkers